Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене

ТЕМА: Як вибрати мультиварку?

Як вибрати мультиварку? 1 місяць 1 день тому #30091

• Lolla
  • Lolla аватар
  • АВТОНОМНО
  • Новачок
  • Дописи: 14
  • Репутація: 0
Коли я вирішила, що пора оновити кухонну техніку, першою в списку була мультиварка. Хотілося знайти модель, яка допоможе швидко готувати смачні та корисні страви, не витрачаючи багато часу біля плити. Але коли почала розбиратися, зрозуміла, що вибір величезний, і треба звертати увагу на багато нюансів.

Перше, що важливо – потужність. Якщо мультиварка слабка, то навіть найпростіші страви готуватимуться довго. Оптимальний варіант – від 700 до 1000 Вт. Далі об'єм чаші. Якщо сім’я велика, краще брати на 5 літрів, для однієї-двох осіб вистачить 3-4 літри. Обов’язково звернула увагу на покриття – вибрала модель із керамічною чашею, бо вона довговічніша й легше миється. Функціональність теж важлива. Для мене вирішальним фактором стала наявність відкладеного старту і режиму «Мультишеф», де можна самостійно виставляти температуру та час приготування. Ну і, звичайно, програми – їх має бути не менше десяти, щоб прилад був універсальним.

Зрештою, після тривалого вибору вдалося в інтернет-магазині ZHUK купити мультиварку https://zhuk.ua/multivarki-skorovarki/ Там хороший вибір і адекватні ціни. Тепер готую без зайвих зусиль – просто заклала інгредієнти, обрала програму і займаюся своїми справами.
Останнє редагування: 1 місяць 1 день тому від Lolla.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.144 секунд